Save The Date: Zwitsers bonbonmerk opent eerste pop-up in België

Proef in primeur de kruidenwereld van Ricola

In hartje Brussel een stuk ongerepte natuur verkennen? Met al je zintuigen? Dat kan straks in de Kruidenwereld van Ricola, de eerste pop-up die het Zwitserse merk in ons land opent. Van 6 tot 9 oktober kan het grote publiek er kennismaken met de 13 befaamde Ricola-kruiden uit de Zwitserse bergen: van een bonbonproeverij over een workshop met gedroogde kruiden tot een wandeling in de Ricola-tuin. En nog veel meer.

Op donderdag 6 oktober, om 10 uur, licht Ricola alle activiteiten toe van deze eerste pop-up in België. Noteer dus zeker deze datum in je agenda, meer nieuws volgt!


Over Ricola – www.ricola.com

Opgericht in 1930 door meesterbakker Emil Richterich, heeft het bedrijf Ricola ongeveer zestig soorten snoep en kruidenthee ontwikkeld op basis van een mengsel van 13 planten, die bijna onveranderd bleven sinds 1940. Het familiebedrijf, dat tegenwoordig wordt gerund door Thomas Meier, is een echt succesverhaal: de confiserie kent grote bijval in meer dan 50 landen en gesmaakt door de grootste wereldsterren. Het originele recept, dat geheim is gebleven, combineert in combinatie met andere smaken, afhankelijk van het product, voordelen voor de stem en keel of zorgt gewoon voor een verfrissende adem. In België zijn er 13 smaken beschikbaar. Strenge locatieselectie en respect voor ecologische teeltmethoden maken deel uit van het DNA van Ricola. Lokale verankering, een toewijding aan traditionele waarden, gecombineerd met een gevoel voor kwaliteit en de wil om te innoveren, staan aan de basis van het succes van dit Zwitserse merk.

Voor meer informatie:

Eveline Vanhoutteghem I +32 483 89 04 24 I [email protected] I www.rcapress.be​
Anaïs Brisbois I +32 499 25 41 03I [email protected] I www.rcapress.be

Over Ricola België

Het familieverhaal van Ricola begint in 1930 met de plantenpassie van banketbakker Emil Richterich die een typisch Zwitsers snoepje wilde creëren. De aromatische planten van Ricola’s Original werden destijds geplukt in en rond het geboortedorp van het bedrijf, Laufen. Vandaag worden de kruiden in vijf regio’s van Zwitserland geoogst. Honderden ervaren telers onderhouden de kleine planten op de uitzonderlijke gronden van de Zwitserse bergen. Het is uit die rijke bodem dat de Ricola-bonbons hun kracht putten.

Het familiebedrijf, vandaag gerund door Thomas Meier, is een echt succesverhaal: er zijn intussen ongeveer 60 soorten bonbons die in meer dan 45 landen worden verdeeld. De kruidenmix van 13 planten is gekend, maar tot vandaag blijft de precieze samenstelling van het familierecept een goed bewaard geheim.

Neem contact op met

www.ricola.com