Save The Date: Ricola zomert na met… ‘Herbal Escape’

21-24 SEPTEMBER 2023 • 10-18 UUR • GENT

Geen zorgen voor wie een drukke zomer voor de boeg heeft. Want Ricola, bekend om zijn bonbons op basis van natuurlijke kruiden uit de Zwitserse bergen, plant in de nazomer een heuse ‘Herbal Escape’. Vier dagen lang (21-24 september), in hartje Gent, in de architecturale serre Ray naast de Sint-Niklaaskerk. Op zaterdag genieten we van de avond!

Meer willen we er voorlopig nog niet over kwijt, maar we beloven wel dat je herboren de serre zal uitwandelen!


Over Ricola – www.ricola.com

Opgericht in 1930 door meesterbakker Emil Richterich, heeft het bedrijf Ricola ongeveer zestig soorten snoep en kruidenthee ontwikkeld op basis van een mengsel van 13 planten, die bijna onveranderd bleven sinds 1940. Het familiebedrijf, dat tegenwoordig wordt gerund door Thomas Meier, is een echt succesverhaal: de confiserie kent grote bijval in meer dan 50 landen en gesmaakt door de grootste wereldsterren. Het originele recept, dat geheim is gebleven, combineert in combinatie met andere smaken, afhankelijk van het product, voordelen voor de stem en keel of zorgt gewoon voor een verfrissende adem.

Strenge locatieselectie en respect voor ecologische teeltmethoden maken deel uit van het DNA van Ricola. Lokale verankering, een toewijding aan traditionele waarden, gecombineerd met een gevoel voor kwaliteit en de wil om te innoveren, staan aan de basis van het succes van dit Zwitserse merk.

Voor meer informatie:

Eveline Vanhoutteghem I +32 483 89 04 24 I eveline@rca.be I www.rcapress.be​
Anaïs Brisbois I +32 499 25 41 03 I anais.brisbois@rca.be I www.rcapress.be

Over Ricola België

Het familieverhaal van Ricola begint in 1930 met de plantenpassie van banketbakker Emil Richterich die een typisch Zwitsers snoepje wilde creëren. De aromatische planten van Ricola’s Original werden destijds geplukt in en rond het geboortedorp van het bedrijf, Laufen. Vandaag worden de kruiden in vijf regio’s van Zwitserland geoogst. Honderden ervaren telers onderhouden de kleine planten op de uitzonderlijke gronden van de Zwitserse bergen. Het is uit die rijke bodem dat de Ricola-bonbons hun kracht putten.

Het familiebedrijf, vandaag gerund door Thomas Meier, is een echt succesverhaal: er zijn intussen ongeveer 60 soorten bonbons die in meer dan 45 landen worden verdeeld. De kruidenmix van 13 planten is gekend, maar tot vandaag blijft de precieze samenstelling van het familierecept een goed bewaard geheim.

Neem contact op met

www.ricola.com