Recht uit de Zwitserse bergen gerold: Ricola Mountain Mint 

De zuivere frisheid van berglucht, verrijkt met de verkwikkende geur van verse munt. Dat is precies wat Ricola heeft gevangen in één klein kruidensnoepje: Mountain Mint. Deze bonbon bevat ook een extra muntsoort naast Ricola's beroemde mix van 13 kruiden uit de Zwitserse Alpen. De nieuwe smaak is vanaf midden maart bij ons verkrijgbaar.  

Goed nieuws voor liefhebbers van natuurlijke verfrissing: Ricola brengt zijn nieuwste bonbon Mountain Mint naar België. Deze verfijnde smaak combineert de kracht van Ricola’s mix van 13 kruiden met geurige Marokkaanse munt voor een intense, verfrissende ervaring. Ricola teelt deze variant van groene munt al 14 jaar lang op de zonovergoten bergflanken van Zwitserland. Het resultaat? Een snoepje dat je op elk moment van de dag meeneemt naar een frisse bergtop – of je nu aanschuift in de ochtendspits, aan je bureau zit of gewoon zin hebt in een smaakvol verwenmoment. 

Net als alle andere Ricola-bonbons kent Mountain Mint een zorgvuldig productieproces dat begint bij een duurzame teelt van lokale kruiden. De Ricola-kruiden die het essentiële recept vormen, worden geproduceerd met het grootste respect voor de natuur, zonder het gebruik van pesticiden of herbiciden. Het Zwitserse merk heeft zijn volledige productieketen, van de velden tot de fabriek, zorgvuldig afgestemd om zo weinig mogelijk impact te hebben op het milieu.

 

Verkrijgbaar vanaf eind maart.


Over Ricola – www.ricola.com 

Het familieverhaal van Ricola begint in 1930 met de plantenpassie van banketbakker Emil Richterich die een typisch Zwitsers snoepje wilde creëren. De aromatische planten van Ricola’s Original werden destijds geplukt in en rond het geboortedorp van het bedrijf, Laufen. Vandaag worden de kruiden in vijf regio’s van Zwitserland geoogst. Honderden ervaren telers onderhouden de kleine planten op de uitzonderlijke gronden van de Zwitserse bergen. Het is uit die rijke bodem dat de Ricola-bonbons hun kracht putten. ​ 

Het familiebedrijf, vandaag gerund door Thomas Meier, is een echt succesverhaal: er zijn intussen ongeveer 60 soorten bonbons die in meer dan 45 landen worden verdeeld. De kruidenmix van 13 planten is gekend, maar tot vandaag blijft de precieze samenstelling van het familierecept een goed bewaard geheim. 


Voor meer info 

Evelien Olaerts I +32 496 15 18 30 I evelien.olaerts@rca.be I ​ www.rcapress.be 

Share

Over Ricola België

Het familieverhaal van Ricola begint in 1930 met de plantenpassie van banketbakker Emil Richterich die een typisch Zwitsers snoepje wilde creëren. De aromatische planten van Ricola’s Original werden destijds geplukt in en rond het geboortedorp van het bedrijf, Laufen. Vandaag worden de kruiden in vijf regio’s van Zwitserland geoogst. Honderden ervaren telers onderhouden de kleine planten op de uitzonderlijke gronden van de Zwitserse bergen. Het is uit die rijke bodem dat de Ricola-bonbons hun kracht putten.

Het familiebedrijf, vandaag gerund door Thomas Meier, is een echt succesverhaal: er zijn intussen ongeveer 60 soorten bonbons die in meer dan 45 landen worden verdeeld. De kruidenmix van 13 planten is gekend, maar tot vandaag blijft de precieze samenstelling van het familierecept een goed bewaard geheim.

Neem contact op met

www.ricola.com