Maak je eigen Raspberry Mint thee met Ricola bonbons

Maak je eigen revitaliserende thee van bonbons: De nieuwe Ricola-smaak is ook te drinken. Los de bonbons gewoon op in warm water en voeg verse kruiden toe.

Totaal: 8min | Actief: 5min

INGREDIËNTEN

  • 1 kop
  • 250 ml water
  • 4 Ricola kruidenbonbons ‘Raspberry Mint’
  • 4 citroenmelisse blaadjes

BEREIDING

  1. Breng het water aan de kook en giet in een kopje.
  2. Voeg de Ricola kruidenbonbons toe aan het hete water en los al roerend op.
  3. Voeg 4 citroenmelisse blaadjes toe aan de zelfgemaakte thee.
  4. Geniet van een warm kopje Ricola thee

Over Ricola – www.ricola.com

Het familieverhaal van Ricola begint in 1930 met de plantenpassie van banketbakker Emil Richterich die een typisch Zwitsers snoepje wilde creëren. De aromatische planten van Ricola’s Original werden destijds geplukt in en rond het geboortedorp van het bedrijf, Laufen. Vandaag worden de kruiden in vijf regio’s van Zwitserland geoogst. Honderden ervaren telers onderhouden de kleine planten op de uitzonderlijke gronden van de Zwitserse bergen. Het is uit die rijke bodem dat de Ricola-bonbons hun kracht putten.

Het familiebedrijf, vandaag gerund door Thomas Meier, is een echt succesverhaal: er zijn intussen ongeveer 60 soorten bonbons die in meer dan 45 landen worden verdeeld. De kruidenmix van 13 planten is gekend, maar tot vandaag blijft de precieze samenstelling van het familierecept een goed bewaard geheim.

Voor meer info

​Eveline Vanhoutteghem I +32 483 89 04 24 I [email protected] I www.rcapress.be
Anaïs Brisbois I +32 499 25 41 03 I [email protected] I www.rcapress.be​

Over Ricola België

Het familieverhaal van Ricola begint in 1930 met de plantenpassie van banketbakker Emil Richterich die een typisch Zwitsers snoepje wilde creëren. De aromatische planten van Ricola’s Original werden destijds geplukt in en rond het geboortedorp van het bedrijf, Laufen. Vandaag worden de kruiden in vijf regio’s van Zwitserland geoogst. Honderden ervaren telers onderhouden de kleine planten op de uitzonderlijke gronden van de Zwitserse bergen. Het is uit die rijke bodem dat de Ricola-bonbons hun kracht putten.

Het familiebedrijf, vandaag gerund door Thomas Meier, is een echt succesverhaal: er zijn intussen ongeveer 60 soorten bonbons die in meer dan 45 landen worden verdeeld. De kruidenmix van 13 planten is gekend, maar tot vandaag blijft de precieze samenstelling van het familierecept een goed bewaard geheim.

Neem contact op met

www.ricola.com